Szemüvegek Monitor Előtti Munkához - Visus Optika

Rohanó világunkban a tökéletes látással szemben támasztott igények minden eddiginél gyorsabban növekednek és változnak. Az egészséges életvitelhez kapcsolódóan a szem egészségének megörzése kiemelt jelentőséggel bír. Az erős megeröltetésnek kitett szem gyorsan romlik, a szemüveggel szemben támasztott igények pedig egyre magasabbak. A képernyő előtti munka 70%-kal nagyobb vizuális igénybevételt jelent, mint egyéb közeli munkavégzés.

HMonitoros védőszemüveg előnyeia bármilyen zavar lép fel az éleslátás folyamatában, a monitoros kép, illetve a munkavégzés akadályozott, kellemetlen érzéseket okoz.

A számítógép előtti látási panaszok:

  • megerőltetett piros szem,
  • száraz, irritált szem,
  • homályos látás,
  • szemfáradás,
  • sorok összefutása,
  • fejfájás.

Mindezek leggyakoribb oka a nem korrigált látásprobléma.

Az éleslátás zavarai már fiatal korban kialakulhatnak: rövidlátás, távollátás, asztigmia, mind-mind dioptriás korrekciót igényelnek, hogy a szembe érkező fény a retina megfelelő helyén alakuljon képpé.

40 év felett a szem veszít alkalmazkodóképességéből, a szemlencse az évek folyamán fokozatosan elveszti rugalmasságát így a közeli korrekció nem megfelelő. A szem gyorsan elfárad, bepirosodik, gyorsabban lép fel fáradtság, rossz közérzet. E probléma megoldására kínáljuk a munkaszemüveglencsét, melyek a lencsén belüli folyamatos dioptriaváltozással éles látást biztosítanak közelre és félközelere egyaránt.

Monitoros munkavégzés szemüvegAki távolra és közelre is rosszul lát, annak multifokális szemüveglencsét javasolunk, mely azonnali éleslátást biztosít minden távolságra.

A monitor előtt gyakran zavarók a csillogások, melyek csökkentik a kontrasztokat, s vakítanak. Ezen javít a tükröződésmentesített réteg, mellyel minden szemüveglenycsét bevonunk. Nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem kontrasztosabb, élesebb látást biztosít.

 

 

 

  Az 50/1999.(XI.3.) monotor, képernyő előtti éleslátást biztosító szemüveg biztosításáról szóló EÜM rendeletben előírt kötelezettség teljesítéséhez kedvező ajánlatunk lehetőséget nyújthat cégüknek, hogy tervezhetetlen és esetleg feleslegesen magas kiadásoktól megkímélve, munkahelyükön, az Önöknek legmegfelelőbb áron lássák el munkavállalóikat a szükséges éleslátást biztosító munkaszemüvegekkel.

 

DÍJMENTES! helyszíni felmérés, vagy ajánlatkérés tárgyában állunk rendelkezésükre:

 

Koller János
Kereskedelmi vezető

Telefon/Fax:
Mobil:
E-mail:
Honlap:

+36 33 313-382
+36 30 436-3573
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.visusoptika.com