Sportos Korrekciós Védőszemüvegek - Visus Optika

Sportos Korrekciós Védőszemüvegek

uvex RX sp keretek

uvex RX sp keretek

Szemuveg készítés

uvex RX sp

Stílus a munkában

Tegye le a voksát az uvex RX sp kollekció mellett, amely a sportos külsejével és tetszetős keretszín-kombinációival tűnik ki a mezőnyből.

Minden védelmi funckió teljesen integrálódik a keret felépítésébe, így nincs szükség különálló oldalsó védelemre, amelyek a hagyományos védőszemüvegeknél oly gyakoriak.

A körbefutó kialakítás a széles száraknak és a lencse ívelt formájának köszönhetően tökéletes illeszkedést és maximális védelmet biztosít. Más uvex modellekhez hasonlóan itt is csak a legkiválóbb minőségű műanyagot használjuk fel a védőelemekhez.

uvex anatomic sport lencsék

Az uvex RX sp keret erősebb íve a lencséket is íves helyzetbe fogja közvetlenül a szem előtt. A maximális optikai tisztaság érdekében kizárólag speciális fejlesztésű uvex anatomic sport lencséket használunk.

Ez azt jelenti, hogy:

  • kizárlóag olyan lencséket használunk, amelyek alapgörbülete a keretével megegyezik, és
  • a korrekciók értékeket a lencsék döntött helyzetét is figyelembe véve újra kiszámoljuk. Ezt az értéket figyelembe vesszük a lencse csiszolási folyamat során.

uvex HD lencsék

uvex HD lencsék - maximális egyediség

Az uvex HD lencsék gyártása során figyelembe vett számos egyedi paraméter:

  • Egyedi korrekciós értékek
  • Centrális paraméterek (pupillatávolság, illesztési magasság)
  • A lencsék és a keret alapgörbülete
  • Az arccal bezárt szög és a látótér dőlése
  • A szeruhártya csúcsának távolsága

Olyan speciális programokat fejlesztettünk ki, amelyek több ezer pontot térképeznek fel a lencsék belsejében. Az eredményt közvetlenül átvisszük a testreszabott uvex optima HD lencsékre

Ennél nagyobb mértékű testreszabás nem lehetséges.

Az uvex HD lencsék single vision HD és varifocal Optima HD kialakításban érhetők el. Az Önnek megfelelő egyedi értékeket az uvex szolgáltató optikusai vagy optikus tanácsadói határozzák meg.

LENCSEOPCIÓK AZ UVEX RX SP MODELLEKHEZ

Kiemelt Partnerünk