Fúrt keretes Védőszemüvegek - Visus Optika

Fúrt keretes Védőszemüvegek

uvex RX sp keretek

Biztos látás könnyedén

Az uvex RX gravity zero kollekció fúrt keretes korrekciós védőszemüvegei fokozott biztonságot garantálnak.

Szemuveg készítés

Biztonság

könnyedén

A fúrt keretes védőszemüvegek a korrekciós szemüvegeket viselők körében kis súlyuk és korlátozástól mentes látóterük miatt rendkívül népszerűek. Az uvex RX gravity zero kollekciót ezeket a jellemzőket figyelembe véve fejlesztettük ki.

A speciális kialakításnak, valamint a keretekhez és lencsékhez felhasznált kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően az uvex képes volt olyan, fúrt keretes szemüvegeket készíteni, amelyek megfelelnek az ipari szemvédelemre vonatkozó szabványoknak.

Az uvex RX gravity zero kollekció páratlanul könnyű súlyával, korlátozástól mentes látóterével és nagy fokú mechanikai szilárdságával tűnik ki.

Az alábbi képsorozat az EN 166 szerinti lövéspróbát mutatja, amelyet az uvex RX gravity zero 7101-en végeztek el (acélgolyó, Ø 6 mm, becsapódás sebessége 45 m/s).

A képsorozat az EN 166 szerinti lövéspróbát mutatja, amelyet az uvex RX gravity zero 7101-en végeztek el
(acélgolyó, Ø 6 mm, becsapódás sebessége 45 m/s).

A lencsék anyagának összehasonlítása

Fúrt keretes korrekciós védőszemüvegeknél a Trivex anyagú lencsék használatát javasoljuk. A Trivex nem csupán kiemelkedő mechanikai stabilitással bír, hanem egyben rendkívül könnyű, kémiailag ellenálló és kiváló optikai tulajdonságokkal rendelkezik.

 

 

 

LENCSEOPCIÓK AZ UVEX RX GRAVITY SZÁMÁRA

Kiemelt Partnerünk